social-channel-googleplus surface account images colour extern-link map location store-on star brush paint-rol paint tester conditions delivery payment minus_16px plus_16px close_16px arrow-down_16px arrow-up_16px arrow-right_16px selected_16px email external-link social-facebook social-googleplus social-twitter list work business clients painters-icons-v2-source_pdf social-channel-facebook social-channel-instagram social-channel-instagram2 social-channel-twitter social-channel-youtube carrousel_prev carrousel_next download save-colour-off shopping-cart shopping-list store-finder search share save-colour-off2 save-colour-on info-off info-on workspace loader close icon-facebook-mono icon-youtube-mono

Over ons

SIKKENS CENTER

MOTSHAGEN B.V.

 
Sikkens Center Motshagen B.V. is voortgekomen uit de twee Motshagen Glas en Verf B.V. vestigingen in Naarden en Hilversum, Paint Center Eemnes en de twee Sikkens Centers in Almere en Hilversum. Als Sikkens leverancier leveren wij hoogwaardige kwaliteit van paint en non-paint producten. Het is ons streven net even iets meer te doen op het gebied van service en kwaliteit.
Graag zien we u terug in één van onze vestigingen!
 

 

 

 

VAKMANSCHAP

IS MENSENWERK

Onze vakkundige medewerkers zijn u graag van dienst met raad en daad als het draait om verf met keuze uit het uitgebreide assortiment.

Wij denken graag met u mee over de uitvoering van uw opdracht. Met actuele kennis en brede expertise kunnen wij u helpen bij doelmatig en professioneel werken.  

In onze vestigingen worden regelmatig demonstraties gegeven; zowel door fabrikant of leverancier.

 

 

 

uploads/images/334d68ac-c4f8-4753-8b23-26c298b4995a/Over%20Ons/Sikkens-Center-Motshagen-Historie.jpg

HISTORIE

Sikkens Center Motshagen B.V. als franchise is een totaalleverancier van verven, lakken, beitsen en artikelen die u ondersteunen bij de applicatie. Een top assortiment, onderverdeeld in bouwverven, jachtlakken, industrie coatings, wandbekleding en non-paint artikelen incl. spuitapparatuur.

Ook wanneer een omgeving moet voldoen aan de HACCP normering of moet worden voorzien van gevelisolatie bent u bij ons aan het juiste adres.

Maar ook voor glas gerelateerde zaken bent u bij onze vestiging in Hilversum op het juiste adres.

 

ONZE

KLANTEN

Onze klanten zijn professionele verwerkers van verfproducten zoals schilders- en decoratiebedrijven, jachtschilders, meubel- en staalspuiterijen. Maar ook met opdrachtgevers, zoals woningcorporaties, zorginstellingen en verenigingen van eigenaren onderhouden wij een nauwe relatie. Wij zorgen voor technische adviezen en ondersteunen hen bij het bepalen van de juiste product en kleurkeuze. Daarom is Sikkens Center Motshagen B.V. uw adviespartner voor de uitvoerende- en opdrachtgevende marktpartijen.

 

 

uploads/images/334d68ac-c4f8-4753-8b23-26c298b4995a/Over%20Ons/Sikkens-Center-Motshagen-Auto.png

BEZORGING

EN AFHALEN

Vanuit onze vestigingen zorgen wij ervoor dat uw orders op het juiste moment beschikbaar zijn, zodat u zelf minder in voorraden hoeft te investeren.

Goederen voor 10.30 uur bestelt, worden dezelfde dag bij u afgeleverd. Op verzoek zelfs bij u op het werk. 

Tevens beschikken wij over een afhaalkluis waar u na openingstijd uw reeds bestelde materialen kunt afhalen.

Tijdens onze openingstijden bent u dan ook van harte welkom en is de koffie altijd klaar.